Tragedie in apropriere de Marea Neagra. 24 de refugiati au murit dupa ce ambarcatiunea care ii transporta s-a rasturnat. Se pare ca acestia incercau sa ajunga in Romania. Cei 50 de refugiati proveneau din Siria si Afganistan iar printre acestia se aflau si copii. Urmarind indeaproape numarul tot mai mare de astfel de evenimente din zona Marii Negre, noi la JRS Romania traim cu teama ca acestea se pot repeta in viitor. Tot mai multi imigranti incearca sa scape din zonele de conflict si isi pun viata in pericol, recurgand la astfel de ambarcatiuni foarte fragile pentru a cauta refugiu in tari sigure. 

 

40 killed as gunmen open fire in two mosques in New Zealand's Christchurch

1 likes, 0 comments4 days ago

Tendințe: Românii au o mentalitate europeană față de minorități – mai puțină discriminare, mai multă acceptare | RESPECT. Platforma pentru Drepturi si Libertăți

Situația este mai dificilă în cazul musulmanilor și imigranților, dar din datele statistice nu se observă o intoleranță profundă împotriva..

4 likes, 0 comments4 days ago

Crimes Against Humanity

23 likes, 0 comments3 weeks ago

Jesuit Refugee Service Malta

4 likes, 0 comments1 month ago

How we can bring mental health support to refugees

Am ascultat acest discurs TED și cred că te-ar interesa și pe tine. Essam Daod: Cum putem sprijini sănătatea mintală a refugiaților https://go.ted.com/C2S4

9 likes, 0 comments1 month ago


 

Date posted: miercuri, 5 noiembrie 2014 | Author: | Comentariile sunt închise pentru 24 de refugiati morti pe mare in drum spre Romania!

Categories: Uncategorized

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market