Tragedie in apropriere de Marea Neagra. 24 de refugiati au murit dupa ce ambarcatiunea care ii transporta s-a rasturnat. Se pare ca acestia incercau sa ajunga in Romania. Cei 50 de refugiati proveneau din Siria si Afganistan iar printre acestia se aflau si copii. Urmarind indeaproape numarul tot mai mare de astfel de evenimente din zona Marii Negre, noi la JRS Romania traim cu teama ca acestea se pot repeta in viitor. Tot mai multi imigranti incearca sa scape din zonele de conflict si isi pun viata in pericol, recurgand la astfel de ambarcatiuni foarte fragile pentru a cauta refugiu in tari sigure. 

 

Jesuit Refugee Service Europe - JRS

1 likes, 0 comments2 hours ago

IMy Place

7 likes, 0 comments11 hours ago

#ThePowerofVote

În mai 2019 votează pentru un Parlament European care susține drepturile refugiaților, solicitanților de azil și migranților și care..

3 likes, 1 comments1 week ago

CNN

4 likes, 1 comments1 week ago

Small places // Great hearts

Povestile migrantilor care ajung in Romania raman de multe ori neobservate de societatea noastra. JRS Romania va prezinta in acest scurt documentar,..

31 likes, 0 comments1 week ago


 

Date posted: miercuri, 5 noiembrie 2014 | Author: | Comentariile sunt închise pentru 24 de refugiati morti pe mare in drum spre Romania!

Categories: Uncategorized

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market