• Asociatia Serviciul Iezuitilor pentru Refugiati din Romania

  • Doneaza

 

Tragedie in apropriere de Marea Neagra. 24 de refugiati au murit dupa ce ambarcatiunea care ii transporta s-a rasturnat. Se pare ca acestia incercau sa ajunga in Romania. Cei 50 de refugiati proveneau din Siria si Afganistan iar printre acestia se aflau si copii. Urmarind indeaproape numarul tot mai mare de astfel de evenimente din zona Marii Negre, noi la JRS Romania traim cu teama ca acestea se pot repeta in viitor. Tot mai multi imigranti incearca sa scape din zonele de conflict si isi pun viata in pericol, recurgand la astfel de ambarcatiuni foarte fragile pentru a cauta refugiu in tari sigure. 

 

Refugiați pentru a doua oară, au acum șansa unui nou început - UNHCR România

11 likes, 0 comments3 days ago

Asociatia JRS Romania angajeaza CONSILIER in orasul Bucuresti Tip job: 4h/zi; 20h/saptamana Locul muncii: Bucuresti Proiect: “„Border Management..

12 likes, 0 comments4 days ago

Asociatia JRS Romania angajeaza CONSILIER in orasul GIURGIU Tip job: part-time (4 h/zi, 20 h/saptamana) Locul muncii: Centrul Regional de Cazare..

4 likes, 0 comments1 week ago

UNHCR solicită Președinției Române a UE să mobilizeze țările UE în jurul unui răspuns mai ferm și mai echitabil pentru refugiați - UNHCR România

3 likes, 0 comments1 month ago

UNHCR, the UN Refugee Agency

1 likes, 0 comments1 month ago


 

Date posted: miercuri, 5 noiembrie 2014 | Author: | Comentariile sunt închise pentru 24 de refugiati morti pe mare in drum spre Romania!

Categories: Uncategorized

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market