Numarul refugiatilor care ajung in prezent in Europa se afla intr-o crestere exponentiala, devenind cea mai dificila criza de migratie de la Al Doilea Razboi Mondial pana in prezent. Marea majoritate a refugiatilor isi risca viata in incercarea de a trece ilegal granitele tarilor si sunt dispusi sa infrunte multe pericole pentru a scapa de cosmarul conflictelor din tara lor.

In cazul Romaniei exista posibilitatea ca granita de sud sau est sa devina o ruta principala de intrare in spatiul UE pentru aceste grupuri de persoane. Este o situatie fara precedent pe care Romania are responsabilitatea de a o gestiona cu grija si compasiune fata de acesti oameni ce cauta refugiu. 

Mai mult decat atat Romania va prelua o parte din cei 40.000 de refugiati ce vor fi relocati in statele membre ale Uniunii Europene, iar JRS Romania doreste sa asigure asistenta acestora prin servicii sociale, medicale.  

 In acest sens JRS Romania initiaza campanie de colectare de fonduri ” Ajutor urgent pentru refugiatii sositi in Romania!”, prin platforma Bursa Binelui organizata de BCR, pentru a veni in sprijinul refugiatilor ce sosesc in Romania, prin interventii de urgenta la momentul evenimentului cu alimente si haine adecvate sezonului si nevoilor acestora. 

 

Doneaza acum pe Bursa Binelui pentru solidaritate fata de refugiatii suferinzi care sosesc in Romania !
Ei au nevoie de ajutorul nostru urgent!

 poster site Bursa binelui-sep 2015-2

 

 Puteti dona acum folosind butonul “Doneaza” de mai jos.

 
Doneaza

 

 

 Un share pe pagina de Facebook este intotdeauna apreciat! 

https://www.facebook.com/jrsromania

 

 

 

 

 

 

 

Date posted: joi, 17 septembrie 2015 | Author: | Comentariile sunt închise pentru Campanie donatii: „Ajutor urgent pentru refugiatii sositi in Romania!”

Categories: Campanii

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market