RASPUNS LA SOLICITAREA DE CLARIFICARI nr. 128/2942/14.05.2018

Catre,

CN Posta Romana SA

 

Referitor  la solicitarea dumneavoastra nr.  128/2942/14.05.2018 de clarificari la procedura competitiva contractului de achizitie publica pentru “Servicii de tiparire si distribuire nationala de pliante”, cod CPV 79823000-6, va adresam urmatoarele clarificari cu privire la:

 

  1. Caietul de sarcini: lista de strazi/cartiere/sectoare din orasele respective va fi propusa de catre furnizor in functie de aria si capacitatea sa de livrare din arealul oraselor mentionate, dar cu conditia ca pentru fiecare oras sa fie respectat numarul de pliante. Intrucat pliantele vor fi distribuite o singura data catre adresele stabilite, este necesar ca furnizorul sa prezinte in oferta un estimativ de strazi ( pentru fiecare strada poate fi mentionat un numar estimativ de casute postale)  per fiecare zona mentionata in cerere de oferta.
  2. Caietul de sarcini, sectiunea II: Este vorba de un flyer cu dimensiunea finita de 99×210 mm (1/3 din A4), fiind denumit generic “pliant” in cadrul licitatiei.
  3. Capitolul 4 – completarea DUAE: este in sarcina fiecarui ofertant sa isi creeze si sa completeze on-line DUAE-ul direct pe site-ul https://ec.europa.eu/tools/espd sau sa foloseasca modelul editabil de pe site-ul http://anap.gov.ro/web/formularul-standard-pentru-documentul-unic-de-achizitii-europene-duae/ . Varianta integral completata va fi printata si transmisa in cadrul propunerii administrative.
  4. Caietul de sarcini, sectiunea II: este valabila prevederea din cadrul caietului de sarcini, prin care se solicita print si distributie pentru 1.000.000 de bucati pliante 1/3 din A4. Articolul 4.4 din cadrul modelului de contract este unul general, acesta va fi adjustat in conformitate cu licitatia in cauza, la semnarea contractului. Achizitorul va comanda integral (100%) din numarul de pliante(1.000.000) solicitate in oferta.
  5. Modelul de contract de furnizare, Capitolul 12.1: “Serviciile accesorii furnizarii produselor” se refera la transportul si depozitarea pliantelor de la crearea acestora si pana la distribuirea efectiva a lor catre populatie.

 

Cu consideratie,

Ilias Gabriel

Responsabil campanie si achizitii

JRS Romania

Date posted: joi, 17 mai 2018 | Author: | Comentariile sunt închise pentru Clarificari privind Licitatia Publica pentru „Servicii de tiparire si distributie nationala de pliante”

Categories: Presa

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market