COMUNICAT DE PRESĂ

Serviciul Iezuiţilor pentru Refugiaţi din România în parteneriat cu Fundaţia Inimă de copil anunţă continuarea proiectului „My Place – o punte pentru integrarea beneficiarilor unei forme de protecţie şi a străinilor cu şedere legală în România” în cadrul Etapei a II-a (iulie 2018 – iulie 2019).

Până în prezent au fost asistaţi un numar de peste 320 beneficiari ai unei forme de protecţie şi peste 200 străini cu drept de şedere legală în România, participanţi la peste 200 de activităţi socio-culturale, educative sau recreaţionale, 70 de module de limba română şi acomodare culturală precum şi la sesiuni de informare, consiliere, asistenţă materială, juridică, medicală, psihologică la nivelul celor două centre regionale de integrare din oraşele Galaţi (str. Brailei nr. 37, et. 2), respectiv Constanţa (bd. Mamaia, nr. 13).

Etapa actuală implică activităţi continuate de susţinere a procesului de integrare efectivă pentru beneficiarii unei forme de protecţie si a străinilor cu şedere legală în Romania la nivelul judeţelor Galaţi, Constanţa, Vrancea, Bacău, Vaslui, Brăila, Tulcea, cu predilecţie pentru categoriile de persoane vulnerabile şi cu nevoi speciale, prin oferirea de servicii complementare celor asigurate de stat.

Comunicatul de presa complet il puteti accesa mai jos:

Date posted: marţi, 4 septembrie 2018 | Author: | Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presa – Lansare MyPlace etapa 2

Categories: Presa

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market