Noi membrii echipei JRS Romania suntem intotdeauna primitori cu migrantii, care ajung la noi atunci cand au nevoie, și vom incerca intotdeauna sa fim acolo pentru ei, cu ceva mai mult decat un sfat, o masa calda sau un loc de odihna, cu avem mai bun de oferit: inimile noastre.

In acest an am avut șansa de a intalni o studenta minunata din Liban, cautand sprijin din partea organizatiei noastre. In timp ce participa la diverse activitati la sediul asociatiei noastre, a devenit atat de incantata despre munca noastra incat ea s-a oferit voluntar sa ne ajute, mai ales atunci cand am avut nevoie de un interpret. Intr-o perioada scurta de timp, ea a dovedit ca este potrivita pentru ​​echipa noastra de voluntari si am fost incantati ca am avut-o alaturi de noi.
La scurt timp dupa ce a avut posibilitatea de a obtine o bursa printr-un program Erasmus a plecat pentru studii in Malta. Nici nu puteam fi mai fericiti pentru alegerea ei, in special pentru ca stiam ca avem un birou JRS si in Malta.
Am ajutat-o pe Dalia cu o simpla scrisoare de recomandare catre JRS Malta, iar in schimb tocmai ce am primit de la ea, un mesaj menit sa ne incalzeasca inima de bucurie:

„Stimati colegi,

Ma aflu acum in cea mai buna situatie in care am crezut ca pot fi vreodata și cu un loc de munca pe masura, la care nici nu reuseam sa visez vreodata.
Va multumesc voua pentru ca datorita eforturilor voastre pe care le apreciez enorm acum simt ca mi-am schimbat viata pentru un trai mai bun.
Echipa de aici este minunata, calda și grijulie la fel ca echipa JRS Romania, si ma bucur de fiecare clipa pe care o petrec aici și de tot ceea ce invat, care ma ajuta semnificativ si care voi dori sa o Impartașesc, atunci cand revin la biroul  JRS din Romania.

Toata lumea de aici va trimite salutari in special Roxane, Katerin și Kristina.

Salutari
Dalia „

Dalia primit un stagiu la sediul JRS Malta și pare ca ea se bucura de fiecare moment din viata ei acolo.
Suntem mai mult decat fericiti pentru ea și ii dorim toate cele bune in viitor.

 

Poveste pe Facebook aici: 

Dalia, a story about the pursuit for happiness We at JRS Romania are always welcoming migrants to seek us when in…

Publicată de JRS Romania pe Vineri, 31 Iulie 2015

 

Date posted: miercuri, 5 august 2015 | Author: | Comentariile sunt închise pentru Dalia, o poveste despre drumul catre fericire a unui migrant

Categories: Presa

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market