Despre noi

Jesuit Refugee Service (JRS) ROMANIA

De peste 17 ani, misiunea noastra este de a insoti refugiatii, de a le oferi servicii si de a pleda pentru cauza lor.

Oferim servicii holistice (asistenta sociala si legala, educatie, activitati culturale si educationale, sprijin financiar si cazare, advocacy si lobby, cercetare, studii si monitorizare, instruire si seminarii, campanii de constientizare si informare) prin tipuri variate de proiecte pe care le desfasuram (11 proiecte in 2017) in parteneriat cu organizatii europene sau nationale.

Asistam toate categoriile de refugiati si migranti (persoane cu o forma de protectie, persoane relocate in Romania, solicitanti de azil, persoane aflate in detentie, refugiati marginalizati, tolerati, migranti veniti pentru munca sau studii si altii) fiind prezenti in toate centrele deschise din tara, precum si in centrele de detentie (8 centre in total). JRS Romania detine in Bucuresti un adapost de noapte (Pedro Arrupe).

Peste 2.000 de refugiati au fost asistati in domenii precum: marginalizarea asociala si economica, detentia, integrarea si conditiile de receptie.

Aproximativ 30 specialisti lucreaza permanent in vederea indeplinirii misiunii noastre, fiind sustinuti de foarte multi voluntari entuziasti de toate varstele si din toate domeniile.

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market