Donatii produse

 

Prin intermediul donatiilor tale prin produse ne vei ajuta sa oferim o viata mai buna refugiatilor din Romania.

De generozitatea donatorilor beneficiaza intreaga comunitate. JRS Romania cumuleaza donatia ta in produse cu cele ale altor donatori, folosind produsele adunate pentru a implementa programe care imbunatatesc constant viata refugiatilor in ceea ce priveste sanatatea, educatia si respectarea drepturilor.

 

Acceptam ca donatie diverse articole, incluzand: corturi, imbracaminte, paturi, alimente neperisabile, articole de imbracaminte rezistente la apa, pantofi si articole pentru igiena personala. Pe langa aceste articole, se pot dona haine si obiecte pentru copii sub 1 an, care au nevoi speciale si necesita scutece sau lapte praf. Vom accepta, in plus, apa imbuteliata si alimente deshidratate sau greu perisabile, ce pot fi pastrate multa vreme.

Te rugam sa te asiguri ca toate donatiile sunt ambalate intr-o singura cutie sau punga, pe care sunt mentionate lucrurile continute ( ex. „Haine dama+articole bebe” ) – acest lucru ne va ajuta pe noi si pe echipele de la centrele de colectare sa trimita donatiile acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

Pentru donatii in produse ne puteti scrie un mesaj prin formularul de mai jos sau puteti sa ne livrati produsele personal sau prin curier la adresa : strada Opris Ilie nr, 54, sector 4, Bucuresti. 

Multumim pentru sprijin!

 

Formular donatie

 

  • * campuri obligatorii

 

 

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market