Fii alaturi de noi! Sustine cauza refugiatilor

Donatii lunare


Prin intermediul contributiilor tale lunare ne vei ajuta sa oferim o noua sansa in viata pentru refugiatii din Romania aflati in nevoie.
Donatii singulare

Cu donatia ta de astazi poti sustine sute de copii inclusi in programele noastre: le poti asigura masa, rechizitele sau asistenta medicala.
Donatii cadou

Fa o donatie cadou cuiva drag si ofera-i bucuria de a primi o felicitare din partea noastra pentru gestul umanitar catre refugiatii asistati de JRS.Donatii SMS


Doneaza prin SMS, simplu si fara alte costuri suplimentare. Prin donatia ta poti schimba viata unui refugiat in Romania.
 

Donatii produse

Prin donatiile in produse ne poti ajuta sa oferim suport material direct catre refugiatii asistati de catre JRS Romania.Donatii 2%

Poti sustine cauza refugiatilor printr-o donatie anuala a 2% din impozitul pe venit, prin completarea formularului 200 sau 230, in favoarea JRS Romania.

Donatii corporate

Daca esti o companie responsabila social, poti sustine JRS Romania printr-o sponsorizare pentru una din campaniile initiate.Donatii PayPal

Doneaza acum prin PayPal, direct on-line din contul tau, simplu si comod. Prin donatia ta poti schimba viata unui refugiat in Romania.

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market