Suntem bucurosi sa va anuntam ca avem alaturi de noi inca un partener extraordinar ce doreste sa ajute refugiatii: UBER!!!

Mai jos regasiti campania initiata de biroul din Romania, parte a campaniei UBERGiving la nivel european pentru a veni in sprijinul refugiatilor ce ajung in Europa in numar din ce in ce mai mare in ultima vreme. 

Pentru toti cei care folosesc aplicatia Uber, urmariti mai jos informatiile din pagina web pentru a afla cum puteti sa va implicati si sa donati prin intermediul acestei campanii.

http://newsroom.uber.com/romania/ro/2015/09/ubergiving/

 

Criza refugiaților din ultimele zile a mișcat oameni de pretutindeni și vrem să ajutăm cum putem și la Uber.

Lansăm UberGIVING, în parteneriat cu JRS România, parte a unei inițiative la nivelul UE care se va desfășura în peste 20 de țări din Europa.

Miercuri, 9 septembrie, în intervalul orar 16:00-21:00, Uber va strânge gratuit orice donații oferite de către public, în numele JRS România, care oferă materiale și sprijin pentru refugiați. 

Cum funcționează?

  • Deschide aplicația Uber oricând în perioada acestei inițiative și apasă pe butonul GIVING
  • Comandă o mașină care îți va ridica donațiile – absolut gratuit – în câteva minute
  • Donațiile vor fi livrate unui centru local JRS România, și apoi celor care au cea mai mare nevoie de ele.

Acceptăm articole cerute în acest moment de JRS România, incluzând: corturi, îmbrăcăminte, pături, alimente neperisabile, articole de îmbrăcăminte rezistente la apă, pantofi și articole pentru igiena personală. Pe lângă aceste articole, se pot dona haine și obiecte pentru copii sub 1 an, care au nevoi speciale și necesită scutece sau lapte praf. Vom accepta, în plus, apă îmbuteliată și alimente deshidratate sau greu perisabile, ce pot fi păstrate multă vreme.

Te rugăm să te asiguri că toate donațiile sunt ambalate într-o singură cutie sau pungă – acest lucru ne va ajuta pe noi și pe echipele de la centrele de colectare să trimită donațiile acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

Suntem cu toții obișnuiți să comandăm o mașină printr-o simplă apăsare de buton. Acum vrem să folosim Uber pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. Ca de obicei, acest lucru nu ar putea fi posibil fără șoferii parteneri Uber.

Mulțumim pentru sprijin!

Echipa Uber București & JRS Romania

–Vrem să știm că ai donat. Folosește hashtag-ul #UberGIVING.

 

 

 

Date posted: miercuri, 9 septembrie 2015 | Author: | Comentariile sunt închise pentru JRS Romania si UBER! Impreuna pentru a ajuta refugiatii ce ajung in Europa!

Categories: Campanii

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market