campanie

JRS Romania a oferit in decursul a doi ani ajutor unui numar de aproximativ …. refugiati sirieni (familii, femei si copii) prin intermediul programelor sale de asistenta constand in subventionarea costurilor cu locuinta, hrana si imbracaminte in principal, consiliere si informare. Insa scala acestei situatii de urgenta bine-cunoscuta este cu mult mai mare si in continuare avem nevoie de sprijinul vostru pentru a continua sa sprijinim familiile fortate sa-si paraseasca tara de origine din cauza conflictului violent.

                Peste 6.5 milioane de sirieni sunt deplasati intern si 2.9 milioane de persoane sunt inregistrati ca refugiati, Siria devenind una din cele mai mari catastrofe umanitare. Potrivit Agentiilor Natiunilor Unite, 10.8 milioane de sirieni sunt in nevoie urgenta de asistenta umanitara in interiorul tarii, 241 de mii de persoane sunt inca blocate sub asediul continuu iar 4.7 milioane de oameni locuiesc in zone greu accesibile pentru a primi asistenta. Conflictele si nivelele inalte ale violentei au continuat pe tot cuprinsul Siriei fiind inregistrate atat atacuri aeriane guvernamentale cat si atacuri armate ale extremistilor si gruparilor teroriste care au avut drept rezultat foarte multe decese si raniti in randul populatiei civile precum si deplasarea fortata a populatiei.

                Protectia civililor sirieni trebuie sa fie prioritatea lumii intregi – este cererea unei coalitii globale formate din 39 de organizatii umanitare si de aparare a drepturilor omului printre care si JRS International – din 27 de state. JRS Romania, ca parte a organizatiei JRS International, sprijina la nivel national campania de apel la pace si protectie a civililor venind in acelasi timp si in sprijinul refugiatilor sirieni sositi in tara noastra.

                Guvernul Romaniei a oferit protectie unui numar de aproximativ…x cetateni sirieni oferindu-le o forma de protectie si sprijin sub forma de ajutoare nerambursabile.

                Dorim sa ne alaturam in continuare tuturor acestor eforturi si sa venim in completarea nevoilor de hrana si alimente pentru cetatenii sirieni refugiati in Romania aflati in unul din cele 6 centre din tara pentru refugiati sau in raza judetelor acestora: Bucuresti/Ilfov, Galati, Radauti, Baia Mare, Timisoara si Giurgiu precum si din alte orase.

Cu sprijinul tau, putem oferi pe perioada anotimpului rece imbracaminte si alimente.

Doneaza si tu acum! https://jrsromania.org/donatii-produse/

Alte surse:

http://www.jrseurope.org/news_detail?TN=NEWS-20140925023358_a

http://en.jrs.net/news_detail?TN=NEWS-20141016022351

http://en.jrs.net/campaigns_focus?TN=PROMO-20120718025148

 

 

Jesuit Refugee Service Europe - JRS

1 likes, 0 comments2 hours ago

IMy Place

7 likes, 0 comments11 hours ago

#ThePowerofVote

În mai 2019 votează pentru un Parlament European care susține drepturile refugiaților, solicitanților de azil și migranților și care..

3 likes, 1 comments1 week ago

CNN

4 likes, 1 comments1 week ago

Small places // Great hearts

Povestile migrantilor care ajung in Romania raman de multe ori neobservate de societatea noastra. JRS Romania va prezinta in acest scurt documentar,..

31 likes, 0 comments1 week ago

Date posted: vineri, 8 august 2014 | Author: | Comentariile sunt închise pentru Ajuta Refugiatii din Siria

Categories: Campanii

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market