Implicare

 Implica-te! Fii voluntar al organizatiei JRS Romania si ofera timpul tau liber in vederea sustinerii unui refugiat!

Aceasta este una din principalele activitati desfasurate de organizatia noastra impreuna cu voluntarii – insotirea refugiatilor. Personalul JRS Romania si voluntarii organizatiei sunt recunoscuti pentru apropierea fata de oamenii carora le oferim ajutorul nostru, fiind prezenti in centrele de refugiati, in diversele orase din tara precum si in alte locatii.

A insoti un refugiat reprezinta esenta muncii JRS, un ideal si unul din principalii piloni ai misiunii noastre. In acest mod, aducem o dimensiune specifica muncii noastre si ajutorului pe care il acordam…dorind sa punem un accent deosebit pe misiunea de a fi alaturi de un refugiat si nu doar de a face ceva pentru acesta. Dorim ca prezenta noastra printre refugiati sa fie una prin care putem impartasi, lega prietenii, mergand impreuna cu acestia de-a lungul aceluiasi drum.

 Sustine refugiatii si poti face ceva folositor si semnificativ cu viata ta prin ajutorul pe care il daruiesti.

Poti ajuta refugiatii sa invete limba romana, ii poti insoti la medic, poti sa contribui la activitatile recreative pentru copii, poti sa le oferi timp pentru a discuta cu ei, pentru a-i informa sau doar pentru a-i asculta. Ca voluntar te poti implica in multe dintre activitatile noastre educative, multiculturale, sportiv-recreative, de asistenta sociala si juridica, de cercetare, de strangere de fonduri sau in organizarea campaniilor de constientizare etc.  JRS Romania spijina voluntariatul si incurajeaza implicarea unui numar cat mai mare de voluntari in derularea proiectelor de asistenta.

 Sute de voluntari au trecut pragurile organizatiei noastre, multi dintre acestia prin intermediul colaborarilor cu facultatile de asistenta sociala, medicina, drept, psihologie si altele cat si prin intermediul grupului de prieteni ai organizatiei, reusind astfel sa aducem un plus de valoare serviciilor pe care le oferim refugiatilor.

 Deschiderea institutiilor de invatamant superior face ca tot mai multi studenti sa se orienteze catre programe sociale destinate refugiatilor si migrantilor fortati, programe care le permit sa cunoasca noi orizonturi profesionale si chiar sa raspunda la noi provocari.

 JRS Romania ofera instruire voluntarilor pentru ca activitatea acestora sa fie la un standard ridicat, precum si pentru a le oferi o motivatie puternica. In plus, ai posibilitatea sa explorezi activitatile si rolurile care ti se potrivesc in cadrul unui program flexibil. Voluntarii dedicati sunt recompensati pentru timpul acestora. Cu noi vei incheia un Contract de voluntariat si vei avea o Fisa a postului.

In prezent, activitatea de voluntariat se considera experienta profesionala si/sau in specialitate, in functie de tipul activitatii, daca aceasta este realizata in domeniul studiilor absolvite. Pe durata perioadei activitatii de voluntariat, precum si la incheierea activitatii de voluntariat, se va elibera un certificat de voluntariat la care este anexat un raport de activitate. Poti desfasura activitati de voluntariat in principal in orasele Bucuresti si judetul Ilfov, Galati, Radauti/Suceava, Baia Mare, Timisoara, Giurgiu.

Ai posibilitatea sa ii ajuti pe cei care au nevoie de sprijinul tau, sa faci parte dintr-o echipa tanara si profesionista, sa iti asumi responsabilitati si sa iti dezvolti abilitati utile in viata profesionala. In organizatia noastra meritele iti sunt recunoscute, iar pe tot parcursul stagiului de voluntariat vei fi indrumat si sustinut de un coordonator. Poti de asemenea sa ne ajuti in planificarea activitatilor si sa participi la sesiuni de instruire sau informare. Aici vei gasi intodeauna o echipa deschisa care iti acorda incredere. Noi punem mare pret pe valoarea muncii tale!

Alatura-te echipei noastre si fi schimbarea pe care o doresti in lume!

 Cum procedezi?

 Pentru a afla care sunt activitatile pe care le poti desfasura sau daca ai o idee noua de proiect pe care vrei sa o initiezi impreuna cu noi, nu trebuie decat sa ne contactezi (vezi rubrica Contact a paginii noastre).

Scrie un mesaj la care sa contina:

– o scurta descriere despre tine insotit de un CV

– raspunsul la intrebarea: De ce vrei sa fii voluntar?

 Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul dintre colegii nostri.

 

 POSTURI VACANTE

Momentan nu sunt posturi disponibile. Toate ofertele de angajare sunt publicate in cadrul acestei rubrici. Urmareste-ne in continuare!

 

 

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market