Persoane vulnerabile

Denumirea proiectului
„Asistenta financiara pentru medicamente si alimente”
Obiectivul specific al proiectului il reprezinta acoperirea in regim de urgenta a nevoilor de baza ale persoanelor vulnerabile si sprijinirea acestora pe perioade temporare in vederea integrarii in societatea romaneasca.

Grupul tinta direct al proiectului este format din persoane refugiate si migranti aflati in situatii de vulnerabile si care nu au venituri suficiente sa se intretina. Acestea sunt persoane refugiate in Romania care, prin statutul pe care il au (persoane tolerate, persoane cu acces la o noua procedura de azil, apatrizi, persoane aflate in custodie publica) nu pot din punct de vedere legal sa munceasca sau nu isi pot gasi un loc de munca si nici sa beneficieze de asistenta medicala gratuita sau de alte ajutoare sociale din partea statului sau care, desi au obtinut o forma de protectie (statut de refugiat, protectie subsidiara), din cauza vulnerabilitatii nu au putut sa se integreze in Romania si au nevoie de sprijin.

Activitatile proiectului: acordarea de asistenta de urgenta in vederea procurarii de alimente, medicamente, imbracaminte, produse de igiena personala precum si in vederea subventionarii costuriilor pentru consultatii medicale/chirii/utilitati/transport.

Rezultate asteptate: acordarea de asistenta unui numar de cel putin 60 de persoane vulnerabile.
Perioada de implementare a proiectului: ianuarie – decembrie 2014
Bugetul proiectului: 15.000 lei;
Locuri de desfasurare: Bucuresti, Romania

 

Menu Title
Web Design BangladeshBangladesh Online Market